Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 11. 2020

NQ - Farmer - Kartičky

Ve třídě farmer nám bonusy NQ nabízí především bonusy k těžbě. Využijte toho naplno a používejte kartičky na zvýšení těžby nedostatkových surovin, jako je železo, dřevo a olej.

Co nejdříve, také odemkněte a začněte používat kartičku "More Work, more Gain I", která vám umožní jezdit 2x denně na NQ.

Na záložce Class manual si za body, které získáte ježděním NQ odemčete kartičky k použití na záložce Card Use.

7zk2qipg.jpeg

Bonusy Vám přináší pouze kartičky, které máte zvoleny na záložce Card Use. S přibývajícím levelem NQ se zvyšuje počet možných kartiček k použití.

4xofiypa.jpeg

Na obrázku je příklad zvolených kartiček.

V horní řadě "Income position", ale i v poslední "General position" je u farmera především třeba použít kartičky, které:

  • Zvyšují rychlost těžby železa, dřeva a oleje jako např. -
    • " Smelting I - Iron Gathering speed +15%" - zvýší rychlost těžby APC v dolech o 15%
    • "Full Excavation I - Fuel Gathering Speed +15%" - zvýší rychlost těžby APC v dolech o 15%
  • Dávají bonus k těžbě, železa, dřeva a oleje. To znamená, že APC doveze více surovin, než z dolu vytěžilo. Například z lvl9 těžiště oleje co má v sobě 2mil oleje může APC dovézt i přes 4 mil oleje díky těmto bonusům. Např. -
    • "Forest Soil I - +25000 bonus Lumber per hour of gathering" - za každou hodinu co těžíte se do APC naloží dalších 25000 bonusového dřeva. 
    • "Zone experiment I - +50000 bonus Fuel per hour of gathering. - za každou hodinu co těžíte, se do APC naloží dalších 50000 bonusového oleje.

V "Class position" doporučuji zvolit kartičky "Fast Learner", které Vám přidávají % k zkušenostem získaným z NQ. Bonus při ježdění více bodovaných NQ je větší, než při použití konkurenčních kartiček "Questing Adventurer" , které dávají fixní bonus zkušeností pro každou jízdu. Dále jakmile máte možnost zvolit kartu "more work more gain", tak ji použijte. Umožní Vám jezdit na NQ 2x denně.

"Alliance Position" zvolte Deep excavation, ale nechejte jí pouze základní level, aby vás to pustilo dále v otevírání kartiček. Tato karta se totiž nepoužívá a nepřidává vám bonusy, dokud nejste v Alliance representativ - pak naopak dává bonus celé alianci.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář