Jdi na obsah Jdi na menu
 


National Quest (NQ)

National Quest jsou mise, na které posíláte své APC. Zezačátku můžete poslat jedno, ale postupem času dostanete na možnost jezdit vícekrát. Je to jedna z velmi důležitých součástí hry a doporučuji jezdit každý den a kolikrát můžete. Tím, že jezdíte na NQ, dostáváte body, kterými si odemykáte bonusové kartičky dle své class. Tyto kartičky Vám zpřístupní rychlejší těžbu, silnější APC a další výhody.

Mina Vám udělala názorné video jak NQ funguje a jak ho jezdit. Natočila ho jako Trader, ale princip je obdobný u všech class. 

 

Taktéž doporučím do APC dát auta T1 (jezdí nejrychleji a tak se dřív vrátí) a stačí klidně jen 1000, protože není potřeba zkušenosti dostanete stejné ať jede jakákoliv armáda.

Také se při NQ obnovuje durability na APC, takže můžete vypotřebovat durability např. na zombie, nechat si jen 10 na odjetí na NQ. Když se vrátí APC z NQ, bude mít zase dostatek dura.

Pokud sháníte další hráče do trojky na NQ, nejlépe to jde ráno.

 

Příspěvky

30. 11. 2020

NQ - Farmer - Kartičky

/ Rubrika: National Quest (NQ) / Komentářů: 0

Ve třídě farmer nám bonusy NQ nabízí především bonusy k těžbě. Využijte toho naplno a používejte kartičky na zvýšení těžby nedostatkových surovin, jako je železo, dřevo a olej.

 
Celý příspěvek